Loveli

Loveli is een Nederlands merk, bedacht door Linda.

Toen de moeder van Linda jaren geleden de diagnose borstkanker kreeg en er gewaarschuwd werd dat je beter geen deodorant met aluminium erin kunt gebruiken, kreeg zij een echte wake-up call. Maar wat dan kan je dan wel gebruiken? 

Linda probeerde vanalles, maar niets werkte echt. Bij al haar research kwam zij er achter dat 60% van wat je op je huid smeert, door je lichaam wordt opgenomen. Daarom is zij gedreven om uit te zoeken hoe onze favoriete producten eigenlijk gemaakt zijn en wilt zij daar natuurlijke varianten voor vinden. Want dat kan gewoon.
Dingen die heerlijk ruiken, er prachtig uitzien en gewoon heel goed werken, dat kan misschien nog wel beter als het natuurlijk gemaakt wordt.

Bij Beautycure verkopen wij alle deodorants, in zowel 30 ml (€7.99) als 75 ml verpakking (€14.99).  De verschillende geuren zijn:

  • Apple blossom
  • Coconut
  • Fresh cotton (voor hem & een variant voor haar)
  • Power of Zen
  • Sweet orange
  • Zenzei power (voor hem)

Naast de deodorants verkopen wij ook de Original lippenbalsems (€5.99), voor hem en voor haar.
Zijn jouw lippen ook verslaafd geraakt aan lippenbalsem? Dat komt omdat de meeste lipbalms paraffine bevatten die je huid afsluiten, waardoor de vochtbalans verstoord wordt en je niet meer zonder je lipbalm kunt. Niet zo gezond.
Deze lipbalm bevat de mooiste oliën, zoals arganolie en tarwekiemolie met candelillawas voor een gloss-achtige glans. De lipbalmstick heeft geen kleur, maar wel een mooie glans. En het mooie is: je verslaving verdwijnt vanzelf en ineens merk je dat je al een week lang niets meer hebt hoeven smeren.