Reinigingsproducten/ Cleansers

Salicylic Cleanser 200 ml € 22,95
Deze zachte reiniginsmelk bevat 2% salicylzuur waardoor talgophopingen worden opgelost. Natuurlijke werkstoffen beschermen de huid en stabiliseren de talgproductie.
Geschikt voor een onzuivere huid, huid met mee-eters, vette/gecombineerde huid. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatie.

Clear Skin Cleanser 200 ml € 22,95
Bevat 8% Benzoyl Peroxide (kan blijvende vlekken in handdoeken veroorzaken) welke is ontwikkeld om diepliggende puistjes en (warmvoelende) roodheid te verminderen. Tast de lipide-balans van de huid niet aan, waardoor deze cleanser ook gebruikt kan worden bij een (gecombineerde) droge huid.
Geschikt voor de (gecombineerde) droge huid, welke last heeft van puistjes, roodheden en onzuiverheden.

Resurfacing Cleanser 200 ml € 22,95
Bevat werkstoffen zoals banaan en amandelolie. De huid wordt intensief gevoed tijdens het reinigen en is voelbaar gladder, zachter en verfijnd. Activeert de huid waardoor een creme of serum beter opgenomen wordt.
Geschikt voor alle huidtypen. Aanrader voor de droge, vochtarme en/of rijpere huid.

Gentle Face Wash 200 ml € 22,95
Bevat Aloe Vera. Is sulfaatvrij en parfumvrij. De milde formule is licht schuimend en reinigt de huid zonder deze uit te drogen of te irriteren. Verwijderd moeiteloos foundation.
Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de (zeer) gevoelige huid.

AHA Cleansing Gel 200 ml € 19,90
Verfrissende wasgel met verschillende fruitzuren en gebufferd glycolzuur. Combineert een diepe reiniging met het verweken en oplossen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter en dieper worden opgenomen uit de producten welke ná de reiniging worden aangebracht.
Geschikt voor alle huidtypen, een aanrader voor de huid met hyperpigmentatie, een doffe/vale huid of de huid die echt een oppepper kan gebruiken.

Toners

Aloe Vera Glycolic Toner 200 ml € 19,90
Bevat Aloe vera en glycolzuur.
Geschikt voor alle huidtypen. Een aanrader voor de huid met tekenen van onbalans, puistjes, gerstekorrels en/of hyperpigmentatie. Mild genoeg voor dagelijks gebruik.

Hyaluronic Toner 200 ml € 19,90
Bevat hyaluronzuur wat zorgt voor een goede opname en vasthouding van vocht.
Geschikt voor alle huidtypen, met name de droge/vochtarme huid.

Dag-en nachtcrèmes

Salicylic Cream 50 ml € 25,90
24-uurscreme met 1% salicylzuur. Salicylzuur houdt de poriën vrij van talgophopingen, waardoor er minder puistjes ontstaan.
Geschikt voor de onzuivere huid, huid met mee-eters en de vette/combinatie huid. Aanrader i.c.m. de Salicylic Cleanser. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatie.

Clear Skin Cream 50 ml € 25,90
24-uurs crème met 5% Benzoyl Peroxide om diepliggende puistjes en (warmvoelende) roodheid te verminderen. Tast de lipide-balans van de huid niet aan.
Geschikt voor de (gecombineerde) droge huid welke last heeft van puistjes, roodheid en onzuiverheden. Voor een snel zichtbaar resultaat adviseren wij de Clear Skin Cream en Clear Skin Cleanser samen te gebruiken.

Balance Cream 50 ml € 24,90
Voor de combinatie huid (vet/droog) die uit balans is. Lichte textuur die niet vet aanvoelt. Matteert de vette gebieden en hydrateert de droge gebieden. Bevat Vitamine E, melkzuur, Shea Butter en Jojoba olie.
Geschikt voor de gecombineerde, droge/vette huid.

Radiance Day Cream 50 ml € 34,90
Huidtextuur-verbeterende en verhelderende dagcreme met hyaluronzuur en vitamine E. Werkt gladstrijkend, verhelderend en vochtbalans-herstellend. Bevat fruitextracten zoals papaja en zwarte bes om de huid te verhelderen.
Geschikt voor de droge, vochtarme huid en/of rijpere huid en bij hyperpigmentatie.

Balancing 24hr Cream 50 ml € 34,90
24-uurs creme met Rosa canina olie, Vitamine E en Aloe Vera. Beschermd de huid zonder vet aan te voelen. Heeft een hoog wateraandeel waardoor hij licht en comfortabel aanvoelt.
Geschikt voor de combinatie-huid of wanneer een normale creme te vol wordt gevonden.

Intense Moisturizing Day Cream 50 ml € 34,90
Intens hydraterende dagcreme met vitamine E en hyaluronzuur. De stoffen in de crème helpen om huidcellen te beschermen tegen vroegtijdige veroudering, invloeden van buitenaf en vrije radicalen. De huid voelt soepel en glad en is optimaal beschermd.
Geschikt voor de droge tot zeer droge huid, vochtarme huid en/of rijpere huid. Aanrader i.c.m. de Resurfacing Cleanser of de Gentle Face Wash en de Hyaluronic toner.

Intense Repair Night Cream 50 ml € 35,90
Volle, voedende nachtcreme voor een gladde, gezond uitziende huid zonder tekenen van droogte. Brengt het hydro-lipide evenwicht van de huid in balans en schenkt haar verbeterende elasticiteit, balans en gladheid.
Geschikt voor alle huidtypen. Aanrader i.c.m. de Resurfacing Cleanser of de Gentle Face Wash en de Hyaluronic toner.

Eye Cream 15 ml € 28,90
Bevat een mix van plantaardige lipiden zoals Shea Butter en Arganolie. Is parfumvrij. De delicate huid rondom het oog is dun en kwetsbaar, en altijd in beweging.
Fijne lijntjes en rimpels kunnen hierdoor sneller ontstaan, dus het is belangrijk om de huid soepel te houden. De dunnere huid rondom de ogen is erg gevoelig voor vrije radicalen, en daardoor ook voor vroegtijdige huidveroudering. 
Een beschermende, pure oogcrème is daarom een echte must!
Geschikt voor alle huidtypen.

Aqua Recover Day Cream 50 ml € 23,90
Intens hydraterende en vochtbalans herstellende dagcrème. Lichte formule met hyaluronzuur en natuurlijk stamcel-extract van de cactusplant. Strijkt droogtelijntjes glad en geeft de huid haar comfortabele huidgevoel terug.
Geschikt voor de normale tot droge huid en/of vochtarme huid. Geschikt vanaf 25+.

Aqua Recover Night Cream 50 ml € 24,90
Voedende, hydraterende en vochtbalansherstellende creme voor de nacht. Rijke formule die de huid gedurende de nacht in optimale conditie brengt. De textuur is vol en fris door de toevoeging van kamille extract.
Geschikt voor de normale tot droge en/of vochtarme huid. Geschikt vanaf 25+.

Total Repair Day Cream 50 ml € 23,90
Ondersteunt het huideigen herstelvermogen m.b.v. plantaardige, actieve oliën. Bevat Squalane, een anti-aging olie van plantaardige oorsprong welke de groei van gezonde huidcellen stimuleert. Het is tevens een antioxidant die hyperpigmentatie door UV-schade tegengaat.
Geschikt voor de droge en/of rijpere huid.

Total Repair Night Cream 50 ml € 24,90
Rijke collageen booster voor de nacht. De volle textuur met Shea Butter verzorgt de droge, rijpere huid intens en zorgt voor een comfortabel huidgevoel. Olijfolie en kokosolie zorgen ervoor dat het lipide gehalte van de huid op pijl blijft.
Geschikt voor de droge en/of rijpere huid.

Skin Perfect Day Cream 50 ml € 23,90
Phoenix dadelboom-extract bevat stoffen die de microcirculatie van haarvaatjes en lymfevaten in balans brengen. Dit heeft een gunstige werking op verschillende huidproblemen. Bij een huid met roodheid wordt de balans hersteld door verwijde haarvaatjes te laten samentrekken. Bij donkere kringen onder de ogen worden de lymfevaten geactiveerd om zo opgehoopte afvalstoffen af te voeren.
Geschikt voor een gevoelige huid, bij roodheid, donkere kringen en/of wallen.

Skin Perfect Night Cream 50 ml € 24,90
Herstellende nachtcrème voor de gevoelige huid met last van roodheid en/of donkere kringen.
Werkt bevorderend voor een gezonde celdeling en geeft de gevoelige huid een ultiem helende nacht-behandeling. Ontwikkeld voor de gevoelige huid met roodheid en/of donkere kringen en wallen. De lymfevaten worden geactiveerd om afvalstoffen af te voeren en de huid en haarvaatjes sterker te maken.
Zeer geschikt voor een gevoelige huid, bij roodheid, donkere kringen en/of wallen.

Anti-Aging Protect Cream SPF-30 50 ml € 24,90
Beschermende crème SPF-30 met UVA en UVB filter.
De textuur is stevig en rijk, en laat een trekkerig gevoel en droogtelijntjes verdwijnen.
Het lipidengehalte zorgt voor een optimale bescherming tegen uitdroging en geeft de crème een goede water-bestendigheid. De huid voelt soepel en comfortabel, maar niet vet.
Vitamine E en Vitamine C met hun anti-oxiderende werking gaan cel beschadiging en huidveroudering door UV-straling tegen.

Anti-Aging Protect Cream SPF-50+ 50 ml € 25,90
Beschermende crème SPF-50+ met UVA en UVB filter.
De textuur is stevig en rijk, en laat een trekkerig gevoel en droogtelijntjes verdwijnen.
Het lipidengehalte zorgt voor een optimale bescherming tegen uitdroging en geeft de crème een goede water-bestendigheid. De huid voelt soepel en comfortabel, maar niet vet. De crème verbetert de  natuurlijke barrière functie van de huid en beperkt uitdroging tot een minimum.
Bevat Vitamine E om cel beschadiging en huidveroudering door UV-straling tegen te gaan.

Oil Elixers

Argan Oil Elixer 30 ml € 28,90
Arganolie is zeer rijk aan Vitamine E en antioxidanten om fijne lijntjes en huidveroudering door uitdroging tegen te gaan. Het geeft een beschermende en versoepelende werking op de huid.
Voor alle huidtypen geschikt. Een aanrader bij een jeukende huid en huidaandoeningen.

Calendula Oil Elixir 30 ml € 28,90
Bevat een mix van organic Sojaolie en organic Calendula bloemextract. Bevat Vitamine E en verschillende antioxidanten om het huideigen herstelvermogen te verbeteren.
Geschikt voor de (zeer) gevoelige en/of rode huid.

Jojoba Oil Elixir 30 ml € 28,90
Deze speciale, organic gecertificeerde Jojoba olie is het meest gelijk aan de structuur van ons huideigen talg. De huid wordt in balans gebracht en de talgaanmaak gereguleerd, zonder een vettig laagje achter te laten.
Geschikt voor de combinatie-, vette en onzuivere huid.

Rosa Canina Oil Elixir 30 ml € 28,90
Dit Oil Elixir is zeer rijk aan essentiële vetzuren, Retinol (vitamine A), Vitamine C, linolzuur en linoleenzuur. Deze combinatie ondersteunt de natuurlijke aanmaak van collageen.
Geschikt voor de droge en/of rijpere huid.

Serums en Ampoules in a bottle

Hyaluronic Acid Serum 15 ml € 31,90
Hyaluronzuur maakt kleine sponsjes van de huidcellen en zorgt er zo voor dat de huid meer vocht aan zich kan binden. Het resultaat is minder droogtelijntjes, minder verlies van vocht en een soepele, veerkrachtige huid.
Geschikt voor de vochtarme en droge huid.

Collagen Serum 15 ml € 31,90
Bevat 1% Retinol (Vitamine A) en een bron van aminozuren welke vrije radicalen tegengaat en de aanmaak van elastine stimuleert. Een aanrader voor thuisgebruik na de microneedling behandeling, omdat het de brandstoffen bevat welke de huid nodig heeft om collageen aan te maken.
Geschikt voor de rijpere huid met verlies van collageen en elastine, en voor gebruik tijdens een microneedling kuur.

Skin Perfect Serum 50 ml € 24,90
Ultra-geconcentreerd serum om de huid haar kracht terug te geven, en tekenen van roodheid en een oneven teint te verlichten.
Ontwikkeld voor de gevoelige huid met roodheid. Bij gebruik rondom de ogen vermindert dit serum donkere kringen en vochtwallen, doordat de lymfevaten geactiveerd worden.
Gebruik in combinatie met Skin Perfect Day Cream en Skin Perfect Night Cream.

Dry Skin Rescue Serum 50 ml € 38,90
Geen spoortje chemicaliën in dit serum! Bevat een speciale mix van vijf oliën en pure Vitamine E welke alle tekenen van droogte laten verdwijnen.
Geschikt voor de droge tot zeer droge huid, vochtarme huid en/of rijpere huid. Het serum is op zichzelf te gebruiken of te mengen door de dag-of nachtcreme.

Scrubs

Gentle Fruit Scrub 50 ml € 17,90
Polijst, verhelderd, verzacht, zuivert en verzorgd.
Geschikt voor de droge/rijpere huid, mannenhuid, rokershuid, verhoorning, gerstekorrels, hyperpigmentatie of een doffe/vale huid.

Detox Black Scrub 50 ml € 19,90
Bevat 20% geactiveerd houtskool en een enzymatisch complex. Bevat superfijne (niet voelbare) korreltjes voor een zichtbaar ontgiftende en zuiverende werking.
Geschikt voor de (zeer) gevoelige huid, dunne huid, puistjes en bij roodheid.

Maskers

Moisturizing Mask 50 ml € 19,90
Rijk en romig vocht herstellend masker door een combinatie van verschillende oliën (olijf, avocado, kokos, macadamia) en shea butter.
Geschikt voor de droge huid, vochtarme huid, gevoelige huid en de rijpere huid.